جهش قیمت جهانی طلا به کانال ۳۳۰۰ دلاری

چهارشنبه ، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴-۱۵:۱۰

به گزارش رویترز، ترس از افزایش تورم در آمریکا همچنان به عنوان دلیل اصلی افزایش قیمت طلا در بازارهای جهانی بوده که منجر به ترس سرمایه گذاران از ورود به بازارهای مالی شده است. علاوه بر این، نگرانی‌ها از وقوع رکود اقتصادی در ایالات متحده و گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال سیاست‌گذاری انبساطی فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) نیز جریان سرمایه‌ را به سوی فلز زرد سوق داده است. ضعف دلار آمریکا هم از قیمت این فلز گران‌بها حمایت می‌کند.

قیمت هر اونس طلا صبح امروز با بیش از ۲ درصد افزایش به ۳۳۱۵ دلار رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۲ درصدی به ۳۳۳۳ دلار رسیده است.

تاجران منتظر یک تحول اساسی دیگر برای تشویق بازار طلا هستند، اما جداول همه خوش‌بینانه‌اند. تقاضا برای طلا به‌عنوان یک پشتوانه ایمن افزایش یافته است.

 

دولت آمریکا بررسی درمورد واردات محصولات دارویی و نیمه‌رساناها را در تلاش برای وضع عوارض جدید گسترش داده است. ترامپ در روز یکشنبه گفت نرخ عوارض بر واردات نیمه‌رساناها را هفته آینده اعلام خواهد کرد.

پایگاه تحلیلی اف‌ایکس‌استریت که داده‌های خود را به صورت لحظه‌ای منتشر می‌کند، در گزارش امروز خود آورده است: قیمت طلا (XAU/USD) در آغاز جلسه معاملاتی اروپا در روز چهارشنبه همچنان در حال ثبت رکوردهای تازه است و به نظر می‌رسد که این روند صعودی از مرز 3300 دلار نیز فراتر رود؛ چراکه نااطمینانی‌های مربوط به تجارت جهانی، تقاضا برای دارایی‌های امن مانند طلا را افزایش داده است.

قیمت طلا که همواره یک سرمایه‌گذاری ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های سیاسی و مالی بوده، بیش‌از ۲۵ درصد از ابتدای سال جاری میلادی افزایش یافته و بارها رکورد زده است.

تحلیلگران یکی از عوامل بالا رفتن قیمت طلا را ادامه ضعف دلار می‌دانند که ارزش آن را به‌عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است. طلا می‌تواند جایگزینی برای بسیاری از سرمایه‌گذاران در دلار باشد.

ارزش دلار به پایین‌ترین سطح طی 3 سال گذشته رسیده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده‌است.

بازارهای مالی انتظار دارند فدرال رزرو روند کاهش نرخ بهره را از ماه ژوئن از سر بگیرد و نرخ بهره را 100 واحد تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد.

سرمایه‌گذاران حالا منتظر اظهارات جروم پاول رئیس فدرال رزرو هستند تا سرنخ‌های بیشتری از سیاست نرخ بهره به دست آورند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.30 درصد افزایش به 32 دلار و 40 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.08 درصدی 961 دلار و 56 سنت معامله می‌شود.

این در حالی است که با وجود اشباع خرید در نمودارهای کوتاه‌مدت، همچنان اشتیاق به خرید طلا قوی باقی مانده است و خریداران هنوز از میدان خارج نشده‌اند.


کانال تلگرام لایودیتا

سایر خبرها

#